Hvordan virker det

Dansk Modul Byggeri´s indbygningsmetode samt tætningssystem af facaden er designet til at begrænse arbejdet, der skal udføres på byggepladsen, mest muligt.

Højere kvalitet

En af styrkerne ved DMB´s modul system er fremstillingsprocessen og de strenge kvalitetskontrol processer

Læs mere

Dansk Modul Byggeri færdiggør modulerne med bad, køkken, installationer gulve og lofter inklusiv færdigt malerarbejde på vores fabrik, parallelt med udviklingen på byggepladsen. Når byggemodning og fundamenter er klare kan færdiggørelsen af byggeriet ske hurtigt.

Den grundlæggende strukturelle arkitektur er designet til at være skalerbar med mulighed for at flere moduler kobles sammen til en boligenhed. Der åbnes for en meget fleksibel indretning af boliger mv. med dette system. 


Dansk Modul Byggeri´s facadesystem tillader at facaderne leveres færdigapteret på modulerne. Elementerne samles på stedet, idet konstruktionen stadig tillader et flot arkitektonisk præg.

Dansk Modul Byggeri´s indbygningsmetode samt tætningssystem af facaden, er designet til at begrænse arbejdet på byggepladsen. Bygningens facade installeres på fabrikken og integreres direkte i bygningen. Denne tilgang revolutionerer den traditionelle bygningsmetode ved at minimere onsite materialehåndtering og arbejde når modulerne er låst på plads.

Ved at flyttekomplementeringen af facaden fra byggepladsen til vores lukkede produktionshall, er vi mindre påvirket af vejrliget, samt øger sikkerheden.